Slide background
Slide background
Background2Slide thumbnail

Inchirieri copiatoare, imprimante si multifunctionale.

Preturi incepand de la 29 EUR / luna!

Oferim solutii “All Inclusive” de inchirieri copiatoare, inchirieri multifunctionale, inchirieri copiatoare pe termen scurt pentru evenimente si conferinte. Vreti un copiator, imprimanta sau un echipament multifunctional?

www.rent-a-copier.ro este locul potrivit.

Solutia “All Inclusive” inseamna ca nu mai aveti costuri suplimentare ascunse!
Consumabile sunt INCLUSE! Service-ul echipamentelor este INCLUS! Transportul este INCLUS! Instalarea este INCLUSA! Instruirea personalului este INCLUSA! Timpul de interventie este GARANTAT!

inchirieri copiatoare

Care sunt pasii urmati pentru inchirierea unui echipament?

Va ajutam sa alegeti echipamentul potrivit

Gasim impreuna solutia de inchiriere potrivita

Transportam si instalam echipamentul

Va instruim cum sa folositi optim echipamentul

De ce sa alegeti solutia de inchiriere copiatoare oferita de noi?
Avem o experienta de 15 ani pe piata din Romania. Suntem pregatiti sa va oferim cea mai buna solutie de inchiriere si mentenanta a copiatoarelor si multifunctionalelor.

Ce presupune solutia de inchiriere copiatoare oferita de noi?
Solutia de inchirieri copiatoare, imprimante si multifunctionale oferita de noi reprezinta un mix de echipamente si servicii, optim pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra. Inchirierea echipamentelor reprezinta contractarea unui serviciu si nu achizitia unui produs. Nu trebuie sa va faceti niciodata griji cu garantia acestora!

Ce ofera solutia de inchiriere copiatoare oferita de noi?
Echipamentele sunt garantate pe intreaga perioada a contractului de inchiriere. Acest lucru se realizeaza in limita volumului maxim admis pentru fiecare echipament. Asiguram prin contractul de inchiriere un timp de interventie la solicitarile dumneavoastra. In cazul in care reparatia defectiunii aparatului necesita un timp prelungit va vom pune gratuit la dispozitie un echipament similar!

Serviciul de inchiriere copiatoare RENT-A-COPIER este oferit de compania CONCRET COPY.