Abonamente inchiriere copiatoare

Va propunem mai multe abonamente inchiriere copiatoare in functie de profilul si dimensiunea afacerii Dumneavoastra.

Categoriile de mai jos sunt in limitele unor marje generale ale volumelor de tiparire. In urma unei experiente de peste 15 ani dobandita pe piata echipamentelor de birou am stabilit ca aceste marje generale depind in mare masura de numarul de angajati din cadrul unei firme, respectiv cu dimensiunea acestor firme.

Fiecare tip de afacere vine cu provocari diferite si fiecare business are particularitatile lui. Noi va oferim cele mai bune abonamente inchiriere copiatoare, indiferent de profilul firmei Dumneavoastra.

Oferim in cadrul abonamentelor de inchiriere copiatoare FARA ALTE COSTURI SUPLIMENTARE urmatoarele servicii: CONSUMABILE SI SERVICE PROFESIONIST, consiliere in vederea alegerii echipamentelor, transport, instalare, instruire! Altfel spus, trebuie doar sa puneti hartie in echipament si puteti printa!

Suntem pregatiti sa va oferim cea mai buna solutie de inchiriere si mentenanta a copiatoarelor si multifunctionalelor.
Solutia de inchiriere copiatoare, imprimante si multifunctionale oferita de noi reprezinta un mix de echipamente si servicii, optim pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra.

Un alt avantaj al abonamentelor de inchiriere copiatoare este aplicatia www.full-service.ro.

Aceasta aplicatie este un sistem online dezvoltat de firma noastra, unic in Romania, prin care monitorizam si gestionam flota de echipamente inchiriate.

Ne ajuta sa primim si sa rezolvam in cel mai scurt timp sesizarile si cererile clientilor nostri, optimizand astfel activitatea de service.

Serviciul de inchiriere copiatoare RENT-A-COPIER este oferit de compania CONCRET COPY