Inchirieri imprimante de la 10€ pe luna!
1000 pagini A4 incluse in abonament!

Sunteti la inceput de drum si costurile de achizitie pentru o imprimanta performanta vi se par foarte mari?

Aveti probleme frecvente cu imprimanta actuala, incat va ganditi serios sa achizitionati una noua?

Nu vreti sa cheltuiti foarte mult cu aceasta ocazie?

Tocmai s-a terminat cartusul de toner si inlocuirea acestuia v-ar costa foarte mult?

Serviciul de inchirieri imprimante rezolva aceste probleme

Concret Copy ofera acum aceleasi inalte standarde de calitate si pentru serviciul de inchiriere imprimante. Pornind de la expertiza de peste 20 de ani de vanzari si inchirieri de copiatoare si multifunctionale pentru birou si de la actualele abonamente office pentru echipamente A3, am configurat pentru dumneavoastra un abonament de inchiriere imprimante UNIC in Romania, atat din punct de vedere al pretului, cat si al serviciilor oferite!

Astfel puteti beneficia, la un tarif de doar 10 € lunar, de un performant echipament de printare Hewlett Packard sau Canon! Aveti incluse 1000 de pagini A4 in abonamentul de inchiriere!

Cu acest echipament format A4 beneficiati de urmatoarele:

1000 copii A4 lunar incluse in abonament!

Service si Consumabile incluse in abonament!

0.01 € pentru fiecare copie suplimentara

viteza de printare de 35 de pagini pe minut

2 tavi de alimentare cu hartie: una de 500 de pagini, alta de 100 pagini

puteti printa automat fata-verso

puteti printa pe hartie normala, etichete autocolante sau plicuri.

conectivitate USB 2.0 si in unele cazuri placa de retea (depinde de model)

Spre deosebire de alti oferte din piata oferim si in cazul ofertelor de inchiriere imprimante aceleasi inalte standarde de calitate ca in cazul ofertelor de inchiriere copiatoare si echipamente office. Servicul de inchiriere imprimante va raspunde urmatoarelor probleme care pot influenta activitatea firmei dumneavoastra:

Scaderea costurilor de achizitie si utilizare. Prin acest serviciul de inchiriere imprimante, folositi aceste echipamente la costuri de achizitie ZERO!
Cresterea timpilor de functionare. Periodic se efectueaza service-ul imprimantelor inchiriate, asigurandu-se astfel timpi ridicati de functionare si reducandu-se posibilitatile de defectiune a aparatelor. Asiguram service si consumabile incluse in pret!
Reducerea semnificativa a defectiunilor. In lipsa mentenantei periodice efectuate de catre un service specializat, echipamentele pot suferi defectiuni, ce apar mai ales in perioadele de folosire mai intensa a acestora. Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului de inchiriere copiatoare, fara costuri suplimentare. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza, din motive obiective, prea mult, atunci va punem la dispozitie un echipament de backup.

Inchiriati ACUM o imprimanta cu doar 10€ pe luna!