Inchirieri copiatoare – Intrebari frecvente

Aici puteti afla mai multe despre serviciu de inchirieri copiatoare!

Ce presupune serviciul de inchiriere copiatoare?

Solutia de inchiriere copiatoare, imprimante si multifunctionale oferita de noi este un mix de echipamente si servicii, optim pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra. Nu inchiriem doar echipamentul! Pornim prin a oferi consiliere in alegerea echipamentului optim pentru nevoile dumneavoastra de management al documentelor: copiere, printare, scanare, expediere faxuri, expedierea documentelor prin mail, evidenta tipariri per utilizator si altele. Gasim impreuna solutia adecvata. Apoi transportam, instalam si configuram echipamentul. Instruim personalul in ceea ce priveste modul de functionare al echipamentelor inchiriate. Si poate cel mai important, consumabilele si serviceul profesionist si prompt sunt si ele incluse in pachetul de inchiriere. Aveti toate acestea in pretul abonamentului!

Ce servicii sunt incluse in abonamentul de inchiriere ?

Abonamentele de inchiriere ofera o solutie completa companiilor ce opteaza pentru aceasta varianta. Controlul costurilor se poate realiza foarte usor, neexistand costuri suplimentare. Tot ce inseamna folosirea echipamentului este inclus, pornind de la consumabile si service si pana la transportul echipamentului la locatia dorita de client, instalare si instructaj al operatorilor cu privire la modul de utilizare. O singura factura, un singur furnizor si toate cheltuielile incluse in abonament.

Care este perioada minima de inchiriere ?

Nu exista o perioada minima de inchirire, ci doar perioada recomandata de inchiriere astfel incat dumneavoastra sa puteti beneficia de acest serviciu la un pret avantajos.

Cu Rent-a-Copier nu trebuie sa va faceti probleme legate de functionarea copiatoarelor

Fie ca este vorba de service de mententanta (revizii periodice ale copiatoarelor) sau service de interventie specializat (interventii realizate la cererea clientilor) nu exista costuri suplimentare ambele tipuri fiind asigurate in cadrul contractului de inchiriere, alaturi de consumabilele si piesele necesare.
Daca reparatia echipamentului dureaza, din motive obiective, prea mult, atunci va punem la dispozitie un echipament de backup.
Un alt avantaj al abonamentelor de inchiriere copiatoare este aplicatia www.full-service.ro, un sistem online dezvoltat de firma noastra, unic in Romania, prin care putem monitoriza si gestiona flota de echipamente inchiriate, primi si rezolva in cel mai scurt timp sesizarile si cererile clientilor nostri, optimiza activitatea de service.

Nu ai gasit aici raspunsul la intrebarile tale? Trimite-ne prin email intrebarea ta!

Daca doriti sa utilizati o solutie de inchiriere copiatoare va rugam sa ne CONTACTATI pentru a solicita o oferta.