Inchiriere copiatoare Corporate

Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul inchirierii copiatoarelor, multifunctionalelor si imprimantelor.
Suntem pregatiti sa oferim servicii de inchiriere copiatoare corporate destinate corporatiilor, multinationalelor sau firmelor de mari dimensiuni cu birouri in toata tara.

In prezent avem contracte de inchiriere copiatoare cu reprezentantele in Romania ale unor companii internationale din diferite domenii de activitate.
In aceste cazuri, nevoile de management al documentelor sunt speciale. De aceea este nevoie de o firma cu experienta in domeniu, capabila:

– sa faca un audit special al acestor nevoi;

– sa propuna un mix de echipamente, servicii si sofware de management al proceselor de imprimare, copiere, scanare, stocare sau finisare a documentelor.

Caracteristicile echipamentelor oferite spre inchiriere in aceasta categorie raspund urmatoarelor probleme specifice:

Reducerea semnificativa a defectiunilor. In lipsa mentenantei periodice efectuate de catre un service specializat, echipamentele pot suferi defectiuni, ce apar mai ales in perioadele de folosire mai intensa a acestora. Imposibil de rezolvat intern, in lipsa unui departament sau persoane specializate in acest sens, aceste probleme pot fi generatoare de noi cheltuieli (directe generate de repararea echipamentului si indirecte generate de imposibilitatea folosirii echipamentului pentru o anumita perioada). Serviceul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului de inchiriere, fara costuri suplimentare. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza, din motive obiective, prea mult, atunci va punem la dispozitie echipamente de backup.

Serviciul de inchiriere copiatoare RENT-A-COPIER este oferit de compania CONCRET COPY.