Inchiriere copiatoare color

Serviciul de inchiriere copiatoare color oferit de www.rent-a-copier.ro se refera atat la echipamente ce au mai fost inchiriate cat si la echipamente noi.

– echipamente ce au mai fost inchiriate, complet reconditionate, deja accesorizate si care mai pot suporta anumite upgrade-uri. Abonamentele de inchiriere copiatoare ce au la baza echipamentele reinchiriate prezinta avantajul pretului mai scazut

– echipamente noi complet personalizabile in functie de nevoile dumneavoastra. Abonamentele de inchiriere ce au la baza echipamentele noi sunt avantajoase in cazul unei perioade de inchiriere mai mari (12, 24 sau 36 de luni) valoarea abonamentului de inchiriere copiatoare diminuandu-se odata cu cresterea duratei contractului de inchiriere.

Solutia de inchiriere copiatoare, imprimante si multifunctionale oferita de noi este un mix de echipamente si servicii, optim pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra. Nu inchiriem doar echipamentul! Pornim prin a oferi consiliere in alegerea echipamentului optim pentru nevoile dumneavoastra de management al documentelor: copiere, printare, scanare, expediere faxuri, expedierea documentelor prin mail, evidenta tipariri per utilizator si altele. Gasim impreuna solutia adecvata. Apoi transportam, instalam si configuram echipamentul. Instruim personalul in ceea ce priveste modul de functionare al echipamentelor inchiriate. Si poate cel mai important, consumabilele si serviceul profesionist si prompt sunt si ele incluse in pachetul de inchiriere. Aveti toate acestea in pretul abonamentului!

Daca doriti sa utilizati o solutie de inchiriere copiatoare color va rugam sa ne CONTACTATI pentru a solicita o oferta.