Inchiriere copiatoare

www.rent-a-copier.ro este locul potrivit, daca sunteti interesat de inchirierea unui copiator, imprimanta sau multifunctionale.

De cele mai multe ori, nevoile de management al documentelor intr-un birou, necesita atat tiparire alb negru cat si tiparire color. De aici apare si cea mai folosita metoda de clasificare generala a copiatoarelor este dupa modul de folosire al culorii. Astfel avem copiatoare (echipamente) exclusiv alb negru si copiatoare (echipamente) care tiparesc atat color cat si monocrom.

Solutia de inchiriere copiatoare, imprimante si multifunctionale oferita de noi este un mix de echipamente si servicii, optim pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra. Nu inchiriem doar echipamentul! Pornim prin a oferi consiliere in alegerea echipamentului optim pentru nevoile dumneavoastra de management al documentelor: copiere, printare, scanare, expediere faxuri, expedierea documentelor prin mail, evidenta tipariri per utilizator si altele. Gasim impreuna solutia adecvata. Apoi transportam, instalam si configuram echipamentul. Instruim personalul in ceea ce priveste modul de functionare al echipamentelor inchiriate. Si poate cel mai important, consumabilele si serviceul profesionist si prompt sunt si ele incluse in pachetul de inchiriere. Aveti toate acestea in pretul abonamentului!

Serviciul de inchiriere copiatoare RENT-A-COPIER este oferit de compania CONCRET COPY.

Daca doriti sa utilizati o solutie de inchiriere copiatoare va rugam sa ne CONTACTATI pentru a solicita o oferta